IDEA KARAVAN U MISIJI OSTVARIVANJA DEČIJIH SNOVA

28. IV 2016 | Kako bi uskršnje praznike učinila lepšima, Idea je odlučila da ponovo pokloni ljubav i pažnju deci bez roditeljskog staranja i bar na jedan dan učini da njihovi snovi postanu stvarnost. U jednom danu, u četvrtak 28. aprila, Idein tim podelio je gotovo 500 poklon paketića deci koja se nalaze u Domu u Zvečanskoj ulici u Beogradu i SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici.

Igra, pokloni i radost deljenja obeležili su dan koji su zaposleni Idee proveli u druženju sa decom. Za mališane je pripremljen niz uskršnjih aktivnosti – farbanje 3D jaja, sakupljanje jaja u parku, trka skakanjem u džakovima, takmičenja u tucanju jaja, kao i druženja sa pilićima i zečevima, na šta su mališani odreagovali sa velikom radošću. “Veliko srce zaposlednih u Idei i želja da deci od malih nogu ulije poverenje i veru da se snovi ostvaruju, učinila je da uskršnji karavan postane stvarnost i probudi radost u srcima ovih mališana.

Još jedan cilj ove kompanije je ispunjen, a to je da usreći druge i doprinese tome da se deca kroz život raduju i velike snove sanjaju”, navodi se u saopštenju.

IDEA KARAVAN U MISIJI OSTVARIVANJA DEČIJIH SNOVA – Izvor: progressivemagazin.rs

 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon