IDEA uskršnji karavan obradovao mališane bez roditeljskog staranja

IDEA uskršnji karavan obradovao mališane bez roditeljskog staranja.

Kako bi uskršnje praznike obojila najlepšim i najveselijim bojama, a raspoloženje naših najmlađih sugrađana podigla na najviši nivo uzbuđenja i sreće, IDEA je odlučila da ponovo pokloni ljubav i pažnju deci bez roditeljskog staranja i bar na jedan dan učini da njihovi snovi postanu stvarnost.

Pod sloganom “Volimo Uskrs jer budi radost u nama”, zaposleni ovog trgovinskog lanca, u četvrtak 28. aprila, podelili su skoro 500 poklon paketića deci koja se nalaze u Domu u Zvečanskoj ulici u Beogradu i u SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici.

Zahvaljujući IDEA timu radost i smeh obeležili su taj naizgled sasvim običan dan, a mališani su uživali u nizu pripremljenih uskršnjih aktivnosti – farbanju 3D velikih jaja, sakupljanju jaja u parku, u trci skakanjem u džakovima, takmičenju u tucanju jajima, kao i druženju sa pilićima i zečevima, na šta su deca odreagovala sa naročitom radošću.

Veliko srce zaposlenih u IDEI i njihova želja da deci od malih nogu uliju poverenje i pokažu da se snovi zaista ostvaruju, doneli su prazničnu atmosferu i sreću među decu kojoj ljubav i pažnja u ovo doba godine naročito mnogo znače, omogućivši time da kompanija ostvari još jedan važan cilj koji je pred sebe postavila – da usreći druge i doprinese tome da se deca kroz život raduju i velike snove sanjaju.

IDEA uskršnji karavan obradovao mališane bez roditeljskog staranja – Izvor: drustvenaodgovornost.rs

 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon