Neoplanta pomaže Dečjem selu

neoplanta-pomaze-dec-selu-02

“Drago nam je što smo uspeli da obradujemo i ulepšamo detinjstvo deci koja se trude da da budu najbolja”, napisale su Mila Marjanov i Andrea Mrvošević, iz Neoplante.

One su tokom avgusta posetile Dečje selo, jer je njihov kolektiv odlučio da obraduje decu i pruži doprinos za njihovo lakše odrastanje. Želeli su da deci i mladima u Dečjem selu prirede iznenađenje i da mladi koji su najuspešniji, budu dodatno nagrađeni.

neoplanta-pomaze-dec-selu-01

Saradnja Dečjeg sela i Neoplante postoji dugi niz godina. Neoplanta je i ranijih godina poklanjala mladima u Dečjem selu namenske vaučere i pružala različite vidove pomoći. U najnovije vreme pružena je mogućnost mladima iz Dečjeg sela da se nakon završenog profesionalnog osposovljavanja radno angažuju i na taj način steknu potrebna znanja i sposobnosti za ovladavanje raznim tehnološkim procesima proizvodnje u Neoplanti, u cilju zapošljavanja i/ili izbora adekvatnog zaposlenja.

Ovaj put su doneli na poklon vaučere za boravak u Hotelu “AKVA PREMIJER” u Vrdniku i na Salašu 137, a deo finansijskih sredstava su namenili za kupovinu školskog pribora za decu.

Utisci mladih nakon povratka sa ovih destinacija su veoma impresivni.

U Vrdniku im je pružena posebna pažnja, dobrodošlica sa osmehom i raširenim rukama, a nivo usluge u ovom hotelu za njih je bio kao prava bajka, događaj koji ponekad dugo sanjamo, a onda se zaista i dogodi.

neoplanta-pomaze-dec-selu-03

Na salašu 137 boravila su deca mlađeg uzrasta, najbolji učenici. Starinski ambijent, srdačnost domaćina i sam osećaj da su dobili nagradu, zato što su najbolji, kažu da ih je sve to veoma obradovalo. Svojim vršnjacima su preneli utiske o svom doživljaju.

Veoma malo je potrebno svakom od nas pa da se izrodi osmeh na licu. Osmeh dece je najjača potvrda za to.

Hvala zaposlenima u Neoplanti!

Želimo da odsjaj tog lepog osećanja koje je ogrejalo našu decu ogreje i vaše srce i vaš život…


 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon