Štićenicima organizovana praksa

sticenicima-organizovana-praksa

Neka komšiji cvetaju ruže.

Tom logikom, porodična firma “Vitalon Biofarm” u Sremskoj Kamenici pokrenula je saradnju humanitarnog karaktera sa SOS dečjim selom “Dr Milorad Pavlović” u okviru koje su u prvom planu mališani bez roditeljskog staranja.

Sporazum po kojem je, pored donacija, predviđen i čitav niz obostranih aktivnosti, potpisali su Srđan Egić, direktor Dečjeg sela i Vukašin Bajić, direktor “Vitalon Biofarma”, porodične firme sa 15 zaposlenih, koja je 20 godina pristuna u oblasti proizvodnje dijetetskih suplemenata.

Potpisali smo sporazum kojim je, zapravo krunisan dogovor o dugoročnoj saradnji i objedinjuje mnoštvo aktivnosti kao što su sportska takmičenja, ekološke radionice, edukativni seminari, upoznavanje dece s procesima proizvodnje i rada.” – kaže Egić, direktor Dečjeg sela.

Štićenici Dečjeg sela, naročito srednjoškolci, posećivaće proizvodne pogone, raditi praksu, upoznavati se sa poslovima, ali i imati priliku da, od donacije, pogledaju neku sportsku priredbu, utakmicu, kupe novu garderobu…

Kao društveno odgovorna kompanija, koja je svoj rad prilagodila visokim tehnološkim standardima i ekološkim normama, nastavljamo humanitarni doprinos lokalnoj zajednici i njenim mladim nadama” – kaže Bajić, direktor “Vitalon Biofarma“. – Komšije smo, Kameničani, upućeni jedni na druge i jasno je da ćemo pružiti ruku.


 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon