Beauty vikend: L’Oreal Balkan i L&Z u Dečjem selu

lepota-i-zdravlje-decijeselo

Magazin “Lepota i zdravlje” u saradnji sa kozmetičkom kućom ”L’Oreal Balkan” i ove godine je tradicionalno organizovala još jedan beauty vikend pod nazivom “Nega je važna, vi ste važne” u Ustanovi za decu i mlade” Dr Milorad Pavlovic” Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Sve pristutne je pozdravila beauty uradnica magazina“ Lepota i zdravlje” Zorana Stojković, a potom je urednica magazina Lidija Ćulibrk predstavila L’Oreal stipendistikinju i astrofizičarku Draganu Ilić.
Ona je podelila svoje bogato iskustvo u školovanju, svojim počecima, načinu učenja kao i nešto o saznanjima iz oblasti astronomije i astrologije.
Prisutne su takodje pozdravili menadžer korporativne komunikacije “L’Oreal Balkna” Sonja Burg i trade market manadžer ove kozmetičke kuće Ana Miletić.

lepota-i-zdravlje-decijeselo1

Nakon toga usledilo je ulepšavanje štićenica sela od strane glavnog šminkera brenda Maybelline New York Aleksandra Đikića , koji je delio korisne savete u vezi sa šminkanjem i pokazivao kako se postiže efekat smokey eyes,a L’Orealov tim profesionalnih frizera bio je zadužen za glamurozne frizure.

lepota-i-zdravlje-decijeselo2
lepota-i-zdravlje-decijeselo3

Devojke su sa osmehom na licu u najlepšem izdanju pozirale pred objektivom Mladenu Sekuliću

lepota-i-zdravlje-decijeselo4

Hvala puno magazinu “Lepota i zdravlje” i kozemtičkoj kući L’Oreal Balkan na predivnom druženju i korisnim savetima. Nadamo se da će ova manifestacija koja se ove godine održala po 3. put postati tradicionalan vid druženja izmedju predstavnika kompanije i magazina i Dečjeg sela.

Pozivamo sve da nastave da čitaju magazin “Lepota i zdravlje” u narednim brojevima moćićete da vidite više fotografija sa druženja.

fotografije: izvor sajt lepotaizdravlje.rs

 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon