„Moto zeke“ obilaze decu na Uskrs

vest-moto-zeke

Uskršnja humanitarna akcija „Moto zeka“ koju organizuju aktivisti moto kluba „Apostoli“ biće održana u nedelju, 20. aprila.

Okupljanje motociklista je od 8:30h na platou ispred „NS kafea“ u ulici Branimira Ćosića, a motoraši će potom sa šarenim jajima i slatkišima oko 9.30h posetiti Dečije selo u Sremskoj Kamenici i sat kasnije Dom za decu ometenu u razvoju u Futogu.

Motoraši ovom akcijom žele da obraduju decu, izmame im osmeh i nagrade slatkišima i jajima. – Punog srca, jer toj deci u duši, punoj ljubavi, željne ljubavi i pažnje, na ovaj način želimo da ulepšamo taj dan i pružimo malo sreće i radosti koja im je veoma potrebna – navode u Apostolima.

Podsetimo, motoraši ovog udruženja sa kolegama iz moto kluba „Otpisani“ pred svaku Novu godinu kupuju paketiće ličnim sredstvima i obučeni kao Deda mrazevi obilaze na motorima Dečije selo, Dečiju bolnicu, Dom za decu sa posebnim potrebama na Novom naselju i Svratište za decu ulice, a potom na Trgu slobode podele više stotina paketića mališanima koja se tamo zateknu.

 

„Moto zeke“ obilaze decu na Uskrs – Izvor: Novine novosadske

 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon