Poseta prijatelja iz NIS a.d. Novi Sad

dec-selo-nis-08

18. oktobra Dečje selo su posetili naši dragi prijatelji iz NIS a.d. Novi Sad. Zaposleni, članovi Sindikata NIS-a organizovali su humanitarnu akciju za decu u Dečjem selu i obradovali ih vrednim poklonima.

dec-selo-nis-01

Dečje selo su posetili: Milena Spasić, Direktor Sektora za društveno odgovorno poslovanje Ana Svilar, Nenad Stojković, Duška Stupar, Mirjana Paunović i Gabrijela Karćaš, koja je odrasla u Dečjem selu, završila ekonomski fakultet i sada je zaposlena u NIS-u. Deca su se veoma obradovala poklonima, družili su se sa predstavnicima NIS-a i priredili im dobrodošlicu kratkim programom na temu:”Jesenje igrarije”. Svako od gostiju dobio je na poklon po jednu lepu zelenu jabuku sa ucrtanim veselim očima, uz pesmicu koja je taj dar ispratila.

dec-selo-nis-02

Goste je pozdravio Doc. dr Srđan Egić, direktor. Zahvalio se svim zaposlenim u NIS-u. Istakao da je Dečje selo jedna velika porodica sa svim onim prijateljima koji sa ljubavlju veoma često znaju da ulepšaju odrastanje dece koja žive u Dečjem selu.

Istakao je da NIS tokom godina rada uvek pomagao Dečje selo izdvajanjem namenskih donacija, zapošljavao našu decu i da je to kolektiv koji je otvoren za svaki vid saradnje sa Dečjim selom.

dec-selo-nis-03

Posebno se zahvalio Gabrijeli Karćaš, nekada štićenici Dečjeg sela. Njen gest da bude deo humanitarne akcije da se pruži pomoć deci u Dečjem selu, doboko je dirnuo sve prisutne. Naravno, Dečje selo je ponosno na nju. Dečje selo je njan kuća zauvek, a vrata Dečjeg sela su otvorena za sve njene prijatelje…

dec-selo-nis-04
dec-selo-nis-05
dec-selo-nis-06
dec-selo-nis-07
 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon