Неопланта помаже Дечјем селу

neoplanta-pomaze-dec-selu-02

“Драго нам је што смо успели да обрадујемо и улепшамо детињство деци која се труде да да буду најбоља”, написале су Мила Марјанов и Андреа Мрвошевић, из Неопланте.

Оне су током августа посетиле Дечје село, јер је њихов колектив одлучио да обрадује децу и пружи допринос за њихово лакше одрастање. Желели су да деци и младима у Дечјем селу приреде изненађење и да млади који су најуспешнији, буду додатно награђени.

neoplanta-pomaze-dec-selu-01

Сарадња Дечјег села и Неопланте постоји дуги низ година. Неопланта је и ранијих година поклањала младима у Дечјем селу наменске ваучере и пружала различите видове помоћи. У најновије време пружена је могућност младима из Дечјег села да се након завршеног професионалног оспосовљавања радно ангажују и на тај начин стекну потребна знања и способности за овладавање разним технолошким процесима производње у Неопланти, у циљу запошљавања и/или избора адекватног запослења.

Овај пут су донели на поклон ваучере за боравак у Хотелу “АКВА ПРЕМИЈЕР” у Врднику и на Салашу 137, а део финансијских средстава су наменили за куповину школског прибора за децу.

Утисци младих након повратка са ових дестинација су веома импресивни.

У Врднику им је пружена посебна пажња, добродошлица са осмехом и раширеним рукама, а ниво услуге у овом хотелу за њих је био као права бајка, догађај који понекад дуго сањамо, а онда се заиста и догоди.

neoplanta-pomaze-dec-selu-03

На салашу 137 боравила су деца млађег узраста, најбољи ученици. Старински амбијент, срдачност домаћина и сам осећај да су добили награду, зато што су најбољи, кажу да их је све то веома обрадовало. Својим вршњацима су пренели утиске о свом доживљају.

Веома мало је потребно сваком од нас па да се изроди осмех на лицу. Осмех деце је најјача потврда за то.

Хвала запосленима у Неопланти!

Желимо да одсјај тог лепог осећања које је огрејало нашу децу огреје и ваше срце и ваш живот…


 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon