Посета пријатеља из НИС а.д. Нови Сад

18. октобра Дечје село су посетили наши драги пријатељи из НИС а.д. Нови Сад. Запослени, чланови Синдиката НИС-а организовали су хуманитарну акцију за децу у Дечјем селу и обрадовали их вредним поклонима.

dec-selo-nis-01

Дечје село су посетили: Милена Спасић, Директор Сектора за друштвено одговорно пословање Ана Свилар, Ненад Стојковић, Душка Ступар, Мирјана Пауновић и Габријела Карћаш, која је одрасла у Дечјем селу, завршила економски факултет и сада је запослена у НИС-у. Деца су се веома обрадовала поклонима, дружили су се са представницима НИС-а и приредили им добродошлицу кратким програмом на тему:”јесење играрије”. Свако од гостију добио је на поклом по једну лепу зелену јабуку са уцртаним веселим очима, уз песмицу која је тај дар испратила.

dec-selo-nis-02

Госте је поздравио Доц. др Срђан Егић, директор. Захвалио се свим запосленим у НИС-у. Истакао да је Дечје село једна велика породица са свим оним пријатељима који са љубављу веома често знају да улепшају одрастање деце која живе у Дечјем селу.

Истакао је да НИС током година рада увек помагао Дечје село издвајањем наменских донација, запошљавао нашу децу и да је то колектив који је отворен за сваки вид сарадње са Дечјим селом.

dec-selo-nis-03

Посебно се захвалио Габријели Карћаш, некада штићеници Дечјег села. Њен гест да буде део хуманитарне акције да се пружи помоћ деци у Дечјем селу, добоко је дирнуо све присутне. Наравно, Дечје село је поносно на њу. Дечје село је њан кућа заувек, а врата Дечјег села су отворена за све њене пријатеље…

dec-selo-nis-04
dec-selo-nis-05
dec-selo-nis-06
dec-selo-nis-07
 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon