Штићеницима организована пракса

sticenicima-organizovana-praksa

Нека комшији цветају руже.

Том логиком, породична фирма “Виталон Биофарм” у Сремској Каменици покренула је сарадњу хуманитарног карактера са СОС дечјим селом “Др Милорад Павловић” у оквиру које су у првом плану малишани без родитељског старања.

Споразум по којем је, поред донација, предвиђен и читав низ обостраних активности, потписали су Срђан Егић, директор Дечјег села и Вукашин Бајић, директор “Виталон Биофарма”, породичне фирме са 15 запослених, која је 20 година пристуна у области производње дијететских суплемената.

Потписали смо споразум којим је, заправо крунисан договор о дугорочној сарадњи и обједињује мноштво активности као што су спортска такмичења, еколошке радионице, едукативни семинари, упознавање деце с процесима производње и рада.” – каже Егић, директор Дечјег села.

Штићеници Дечјег села, нарочито средњошколци, посећиваће производне погоне, радити праксу, упознавати се са пословима, али и имати прилику да, од донације, погледају неку спортску приредбу, утакмицу, купе нову гардеробу…

Као друштвено одговорна компанија, која је свој рад прилагодила високим технолошким стандардима и еколошким нормама, настављамо хуманитарни допринос локалној заједници и њеним младим надама” – каже Бајић, директор “Виталон Биофарма“. – Комшије смо, Каменичани, упућени једни на друге и јасно је да ћемо пружити руку.


 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon