Топао дом је право место за успешан живот!

topao-dom

Како би омогућили дом за правилан раст и развој деце, Дечије село постало је прво Еко село које за загревање објеката користи обновљиве изворе енергије. Током посете представника Ротари Клуба из Швајцарске, Дечије село је представило оно што ради током сваког дана, а представници клуба су изразили жељу да се прикључе раду.

topao-dom-2

Јако сам срећан што сам имао прилику да током свог прошлогодишњег Ротарy-путовању у Београд и Нови Сад научим нешто о Дечијем селу у Новом Саду. Тада сам схватио колико велики рад обавља менаџмент тим Села и који се несебично током свог рада води само једним циљем: “Помоћ деци у изградњи боље будућности”. Такође, током своје посете видео сам на који начин је могуће модернизовати Село постављањем соларних панела, новим начином грејања и сл. Деца са којом сам имао прилику да се упознам била су срећна, комуницирали су веома слободно и изгледали су као тим. Могао сам из личног искуства да видим сарадњу између Ротари клуб “Bern-Christoffel” која утиче на живот деце у Дечијем селу“.

topao-dom-3

Али исто тако сам схватио да ће Село имати “тешку зиму”. Они и даље нису у стању да током јаке зиме загреју село. Из тих разлога моја компанија – Мунди АГ – и ја смо одлучили да донирамо за трошкове грејања једне куће у Селу. То ћемо учинити најмање две године како би смо их оснажили. Радујем се поновној посети, сусрету са децом и упознавању пријатеља са тимом из Села“.

Christoph Beer, CEO mundi consulting ag, Швајцарска

 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon